Actiemarketing

Actiemarketing is zeer effectief wanneer er direct resultaat behaald moet worden. Actiemarketing is een marketingtechniek die erop gericht is het gedrag van doelgroepen op korte termijn te beïnvloeden. De techniek omvat ‘salespromotie’ activiteiten, eventmarketing, online en digitale marketing, zoals e-mailmarketing en social mediamarketing.

 

Stepfive ontwikkelt concepten en actiemechanismen én zorgt voor de uitvoering. Het doel van al onze actiemarketing-acties is het verhogen van de omzet en/of naamsbekendheid. Dit doen we door een uitgebreide analyse van uw markt, doelgroep en de gewenste resultaten. Van daaruit formuleren we de vertrekpunten voor de conceptfase en de te gebruiken media. Wij zorgen voor een creatieve en professionele oplossing die resulteert in meer omzet voor onze klanten.

Samen met onze huidige klanten ontwikkelen wij dagelijks inspirerende projecten en laten wij zien wat de mogelijkheden zijn en waar de kansen liggen. Samen werken aan het succes van onze opdrachtgevers, dáár gaan wij voor!

Opdrachtgevers

Contact

Contactformulier