WIJ LATEN UW MERK GROEIEN

Samen gaan we voor het succes van uw merk
door strategie, design, creativiteit en techniek
perfect op elkaar af te stemmen

Uw website is uw visitekaartje. Het bepaalt de gewenste uitstraling van uw onderneming en doet een bezoeker besluiten contact op te nemen of verder te zoeken. Behalve een heldere structuur van uw website is het van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van uw website past bij uw organisatie.

Voor webdesign moet u bij Stepfive zijn. Wij richten ons op webdesign in de breedste vorm van het woord: het vormgeven van de website inclusief een heldere navigatie en de juiste communicatie. Stepfive verzorgt graag een geheel nieuw ontwerp, ontwikkelt de navigatiestructuur en verzorgt desgewenst de content voor uw website. Ook denken wij graag mee over verbeterpunten in een reeds bestaand webdesign.

WEBDESIGN NIJMEGEN

 

In 3 seconden bepaalt de bezoeker wat hij van je website vindt. Is je website betrouwbaar? Zijn de pagina’s interessant genoeg? De eerste evaluatie van de website gebeurt puur op basis van het webdesign en de navigatiestructuur. Een website laten maken met een professioneel webdesign is dus een vereiste.
Het juiste webdesign is per bedrijf, product en branche verschillend. In ieder geval wil je dat jouw website aansluit bij jouw doelgroep en een professionele, betrouwbare indruk maakt. Daar zorgen we voor.

 

Gemakkelijk in beheer

Als eigenaar van een nieuwe website wil je graag je eigen stempel kunnen drukken. Een belangrijke manier om je website te bewerken is het beheersysteem – ook wel CMS systeem genoemd. Wil je zelf je website bewerken, dan is een gebruiksvriendelijk CMS systeem noodzakelijk.

Webbouwers maakt onder andere gebruik van het beheersysteem WordPress. WordPress is marktleider op het gebied van CMS beheersystemen en wordt geroemd om zijn gebruiksvriendelijkheid. Bovendien verzorgen we bij oplevering van een wordpress website een wordpress-sessie voor maximaal 3 personen. Zo kun jij de website direct inhoudelijk aanpassen.