Het Stepfive team

Merken zijn onze passie. Dagelijks werken wij met ons team van art-directors, vormgevers, DTP’ers, online creatives, webdevelopers en projectmanagers met veel plezier aan de geboorte van nieuwe merken en campagnes. Wij zijn gedreven en nieuwsgierig en denken in oplossingen. Wij zoeken altijd naar het beste creatieve concept. Concepten die verwonderen, inspireren en een merk de positionering geven die het verdient. Wij denken vanuit het onderscheidend vermogen van een merk of product en selecteren de juiste identiteit en communicatiemiddelen op basis van de specifieke mediavoorkeur van de doelgroep.

Benieuwd hoe wij uw merk zouden laten groeien? Neem dan contact met ons op.

Stepfive bevindt zich aan de Nieuwe Kazernelaan 2 D41 te Ede. Een inspirerende omgeving
in de Foodvalley. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwste ontwikkelingen binnen brand strategy,
packaging design, brand activation en ons bedrijf?
Laat u informeren en inspireren.

Aanmelden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere drie maanden informatie over de nieuwste ontwikkelingen binnen retail en foodservice.

Stuur mij de nieuwsbrief

Cliënten

Samenwerking!

Wij geloven in een hechte samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarom investeren wij in lange termijn relaties. Hierbij stimuleren wij onszelf en onze cliënten steeds weer innovatief te kijken naar de merkpositionering en communicatiebenadering. Zou houden wij elkaar scherp en kunnen we snel schakelen.
Samen zijn we trots op het eindresultaat.