Packaging design bureau

Stepfive communicatie- en design BNO is een design bureau in Nijmegen voor de consumenten- en business to business markt. Ons designbureau concentreert zich op Food & Beverage-communicatie binnen Retail, Foodservice, Horeca & Catering.

We zijn een full-service bureau en zijn met name gespecialiseerd in packaging design (verpakkingsvorm, verpakkingsontwerp) en brand identity (ontwikkeling merkidentiteiten). Maar we doen meer. Want hoe introduceert u uw nieuwe merk of verpakking nou zo optimaal mogelijk op de markt? Hoe creëert u in korte tijd grote naamsbekendheid of zorgt u voor een boost in de verkoopcijfers?

Juist omdat wij uw merk van binnen en buiten kennen, kunnen wij u zeer goed van dienst zijn bij actiemarketing (campagnes, DM acties, POS-materiaal), corporate design (huisstijlen, brochures) en multimedia (webdesign en online campagnes). Kortom, een deskundig team waar u terecht kunt voor uw brand identity, packaging design en alle merkactiviteiten die daaruit ontstaan.

 

Samen met onze huidige klanten ontwikkelen wij dagelijks inspirerende projecten en laten wij zien wat de mogelijkheden zijn en waar de kansen liggen. Samen werken aan het succes van onze opdrachtgevers, dáár gaan wij voor!

Opdrachtgevers

Contact

Contactformulier