Verpakkingsontwerp

De verpakking dient een afspiegeling te zijn van het product dat erin zit. Gaat het om een hoog gepositioneerd, luxe product of betreft het juist een voordelig of een natuurlijk, bio, puur en eerlijk product? De consument dient dit onderscheid in één oogopslag te herkennen door het verpakkingsdesign. Een goede verpakking communiceert en verklaart de positionering van uw product en merk.

Stepfive is gespecialiseerd in verpakkingsontwerpen voor Retail, Foodservice, Horeca & Catering. We kennen de markt en weten door ruime ervaring waar een goed verpakkingsontwerp aan moet voldoen. Stepfive bedenkt concepten voor A-merken en private labels en werkt deze uit naar een verpakking die onderscheidend is , de gewenste merkwaarden uitstraalt en voldoet aan alle vereiste richtlijnen. Met een geslaagd verpakkingsontwerp leveren wij een bijdrage aan het succes van uw product.

Samen met onze huidige klanten ontwikkelen wij dagelijks inspirerende projecten en laten wij zien wat de mogelijkheden zijn en waar de kansen liggen. Samen werken aan het succes van onze opdrachtgevers, dáár gaan wij voor!

Opdrachtgevers

Contact

Contactformulier